Sari la conținut

Revine handbalul! Corona joacă pe 5 ianuarie acasă cu Rm. Vâlcea

revine-handbalul-corona-joaca-pe-5-ianuarie-acasa-cu-rm-valcea

Handbalistele de la Corona Braşov promit un retur mai bun decât prima parte a campionatului. Iar primul meci se anunţă de foc, pentru că la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” vine HCM Rm. Vâlcea. Din fericire, Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece nu au mai avut probleme cu accidentările în ultima perioadă.

Corona Braşov a terminat antrenamentele, cantonamentul din Poiană şi meciurile amicale cu Cisnădie şi se pregăteşte de startul returului în Liga Naţională.

În prima parte a pregătirilor, antrenorii Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au pus accentul pe pregătirea fizică. După aceea, au venit şi 4 jocuri amicale, toate cu Măgura Cisnădie şi toate câştigate fără prea mari probleme. O veste bună este că staff-ul tehnic a avut la dispoziţie tot lotul cu excepţia Laurei Chiper, plecată cu naţionala la Mondialul din Danemarca.

Acum, Corona se pregăteşte de returul din Liga Naţională. Pentru handbalistele Braşovului primele două etape din a doua parte reprezintă două meciuri acasă cu HCM Rm. Vâlcea şi Universitatea Cluj. În tur, Corona s-a impus la Vâlcea, însă a pierdut la Cluj.

În clasament, Corona pleacă de pe locul 5, cu 22 de puncte. Meciul cu HCM Rm. Vâlcea este programat marţi.

Comentarii

Ultimă oră