Sari la conținut

Revin „Nocturnele Castelului Bran”, cu o trupă franceză de teatru

revin-nocturnele-castelului-bran-cu-o-trupa-franceza-de-teatru

Timp de mai multe nopți, între 18 și 21 iulie 2017, o trupă compusă din actori profesioniști și tineri amatori se întâlnește în încăperile Castelului Bran pentru a crea o punte între realitate și mit.

Compania „Procédé Zèbre” din Franța se întoarce în România, pentru al treilea an consecutiv, pentru a prezenta publicului noul spectacol „Zorii Zmeului III” – „A l’Aurore du Dragon” din cadrul „Nocturnelor Castelului Bran III”.

Această nouă formă de spectacol va permite celor mai curioși să asiste la o vizită tematică ce va îmbina bogatul patrimoniu istoric cu imaginarul și magia spațiului Castelului Bran.

În această perioadă, celebra reședință a contelui Dracula se va metamorfoza, pentru a-i transporta pe vizitatori în timp, evocând totodată epoca lui Vlad Țepes, legendele înfricoșătoare și universul lui Bram Stocker. Fiecare încăpere a incintei va crea o atmosferă diferită, iar percepția dintre realitatea istorică și ficțiune se va contopi în spectacol.

Cu scopul inițial de a promova patrimoniul și turismul cultural, precum și valorile Francofoniei, spectacolul „Zorii Zmeului III” – „A l’Aurore du Dragon” aduce alături de actorii din Franța și actori profesioniști și tineri din România.

Protagoniștii acestei experiențe artistice inedite (care își propune să promoveze memoria vremurilor apuse, cooperarea culturală și participarea activă a tinerilor în domeniul cultural), au ocazia de a îmbina învățarea limbilor străine cu perfecționarea jocului teatral.

Spectacolele încep de la ora 22:00, la Castelul Bran, în fiecare seară, în perioada 18 - 21 iulie 2017. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Detalii la: office@bran-castle.com sau la telefon 0268 237 700.

Comentarii

Ultimă oră