Sari la conținut

Revelionul în aer liber la mare căutare în oraşele judeţului Braşov

revelion-in-aer-liber-la-mare-cautare-in-orasele-judetului-brasov

Revelionul 2017 a fost sărbătorit în aer liber în nouă din cele zece oraşe ale judeţului Braşov, localnicii şi turiştii fiind deja obişnuiţi cu astfel de petreceri, care sunt organizate deja de ani de zile în noaptea dintre ani şi care atrag foarte mulţi localnici şi turişti dornici de distracţie şi atmosferă plăcută la cumpăna dintre ani.

La Râşnov, pragul noului an a fost trecut în Piaţa Unirii de aproximativ 1.000 de persoane, localnici şi turişti care au participat la o petrecere cu DJ şi la tradiţionalul foc de artificii. De altfel, acesta a fost primul Revelion găzduit de Pietonalul din Centrul oraşului.

La Codlea s-a ales muzica de fanfară anul acesta, invitată în promenada oraşului fiind fanfara românească „Soli Deo Gloria Brass Band” din Statele Unite ale Americii.

Focuri de artificii au avut loc şi la Făgăraş, Zărneşti, Victoria, Rupea şi Ghimbav. La Făgăraş cei care au dorit să admire focurile de artificii s-au reunit în faţa Primăriei, la Zărneşti în Piaţa Centrală şi în mai multe cartiere, la Victoria în faţa Căminului Cultural, la Rupea în Parcul Central, iar la Ghimbav în faţa Primăriei.


  Singurul oraş în care n-a fost organizat de către municipalitate Revelion a fost Săcele, localitate în care spectacolele de artificii la cumpăna dintre ani au fost oferite doar de către restaurante.

Comentarii

Ultimă oră