Înfrăţirea Hărman s-a reunit la propriul stadion pentru pregătirea returului din Liga a III-a. Formaţia lui Claudiu Ionescu a fost mai activă ca niciodată pe piaţa transferurilor, urmând să abordeze partea a doua a campionatului cu un lot de jucători total schimbat.


Dintre toate cele trei echipe braşovene care evoluează la nivel naţional, Înfrăţirea Hărman a fost ultima care s-a reunit.
Antrenorul-jucător Claudiu Ionescu a strigat adunarea la stadion, iar în prima zi de antrenamente au răspuns prezent 25 de jucători. Printre acestea, cele mai sonore nume au fost Ovidiu Stoianof şi Sergiu Brujan.
„Îmi doresc să ştergem imaginea lăsată la ultimele meciuri oficiale pe care le-am disputat, să readucem suporterii la stadion, să fie alături de noi şi să reuşim să câştigăm şi să fim o echipă care să nu fie aşa de uşor de învins, precum a fost în tur” - Claudiu Ionescu, antrenor-jucător Hărman

Claudiu Ionescu a fost adus toamna trecută la gruparea de lângă Braşov de preşedintele Dan Ilieş. Fostul mijlocaş al Stelei şi Timişoarei încă nu a agăţat ghetele în cui. Cum problemele cu actele s-au rezolvat, Ionescu îşi va ajuta colegii şi din teren.
„Am să mă bag şi eu la joc acum. Sper să o fac cât mai bine. Îmi pare rău pentru cei care au plecat, le doresc să aibă succes la alte echipe unde vor merge. Asta e viaţa şi trebuie să avem progres” - Claudiu Ionescu, antrenor-jucător Hărman

După antrenamentele de la baza proprie, Înfrăţirea Hărman va disputa primul amical al iernii sâmbătă, cu Unirea Tărlungeni. După aceea, va urma un nou test, de această dată cu Sepsi Sf. Gheorghe, urmând ca în perioada 29 ianuarie – 4 februarie să efectueze un stagiu de pregătire centralizat la Borsec.