Sari la conținut

Reumplerea cartuşelor de imprimantă – ce avantaje recomandă această metodă

reumplerea-cartuselor-de-imprimanta-ce-avantaje-recomanda-aceasta-metoda

Costul unei imprimante nu este atât de mare, dar surpriza vine pe termen lung la capitolul consumabile. Cartușele de imprimantă costă destul de mult, ceea ce îngreunează financiar. O alternativă trebuie să existe. Aceasta vine de la firmele ce se pot ocupa de reumplerea cartuşelor, un serviciu ce avantajează mai întâi de toate prin accesibilitatea costurilor.


Un nume cunoscut pe această nișă este Euro-Tel. Firma specializată și-a câștigat un renume de-a lungul anilor de activitate. Odată descoperite serviciile de reumplere cartuse imprimante Brasov, utilizatorii se pot declara fericiți pentru că pot folosi în continuare o imprimantă ce funcționează calitativ, consumabilele fiind mai accesibile.


Când și cum poate fi solicitat un astfel de serviciu


În principiu orice imprimantă poate fi reîncărcată, atât cele cu cerneală, cât și cele laser. La imprimantele de generație mai nouă care vin din fabrică fără cartușe încărcabile, acestea pot fi înlocuite cu unele speciale care să permită reîncărcarea. Acestea vor putea fi achiziționate de la aceeași firmă, Euro-Tel.


Calitatea cartuşelor este extrem de importantă, pentru că nu doar operațiunea în sine de înlocuire este de interes. Euro-Tel mizează pe consumabile originale sau cele compatibile, de calitate superioară. Doar că în completarea acestei proceduri și utilizatorul poartă o responsabilitate pe termen lung. Pentru a mai putea reumple imprimanta chiar și până la 20 de ori, trebuie respectat standardul calității cernelii.

Totodată cartușele nu trebuie lăsate să se usuce sau mult timp nefolosite.


Mai mult decât atât, serviciile de la Euro-Tel vin în sprijinul celor care au imprimante ce au cartușele înfundate. Desfundarea acestora, cosmetizarea tonerelor înseamnă servicii incluse în preț. Ce plătesc clienții se referă la cerneala în sine. Aceasta este de calitate, din Marea Britanie, și are prețuri accesibile, chiar și în varianta color. La cele cu toner sunt folosite tonere de calitate premium din Elveția, întocmai pentru ca funcționalitatea imprimantei să nu fie afectată de o abordare amatorească de reumplere a cartușului, doar pentru că astfel este mai ieftin.


Serviciile de acest gen au evoluat foarte mult și astfel acoperă toate necesitățile, astfel încât în final după reumplerea cartuşelor utilizatorul să aibă parte de funcționalitate ireproșabilă și de calitate la imprimare. Pot fi achiziționate kituri pentru a face refill acasă, pot fi achiziționate și alte cartușe, originale, iar în cazul celor cu cip, firma se poate ocupa de resetare. Această măsură nu afectează cu nimic funcționarea optimă a imprimantei.


Garanții


Post intervenție, Euro-Tel își asumă și garantează serviciile de reumplere a cartuşelor. După caz, poate fi remediată problema sau înlocuit total un cartuș, fără alte costuri puse în seama utilizatorului. Ceea ce deducem este că serviciile de acest gen vin să ofere o alternativă la cartușele noi și originale.


Metoda abordată este alternativă nu doar la costurile cartuşelor originale, ci și la achiziția altor imprimante. Este adesea o alegere a celor care consideră că înfundarea cartuşelor este semn clar că funcționalitatea aparatului este afectată serios. În mod ironic, aparatul în sine achiziționat nu este la fel de scump precum consumabilele necesare. Iată însă că Euro-Tel are o altă propunere și demonstrează că reumplerea cartuşelor în mod profesional și cu cerneală de calitate scutește de alte investiții majore.


Consumabilele pentru imprimante, xerox Brasov, copiatoare, faxuri etc. chiar și cele de ultimă generație sunt ușor de găsit. Euro-Tel detaliază serviciile sale și în cadrul paginii oficiale, euro-tel.ro, iar pentru cei care își doresc să ajungă la sediul firmei, echipa Euro-Tel poate fi găsită pe str. Republicii Nr. 25, Brașov, Tel: 0268.419.366.

Comentarii

Ultimă oră