Sari la conținut
reteta-delicioasa-pentru-tort-tirmisu

De multe ori te-ai gandit c-ai vrea ceva dulce si bun, insa te-ai plictisit de toate combinatiile pe care le stiai pana acum.

Ei bine, noi avem o reteta foarte buna pentru tine si iti recomandam sa o imparti cu cineva apropiat pentru ca gustul ei va va face ziua mai buna amandurora. Trebuie sa incerci!

Ai nevoie de biscuiti Oreo, piscoturi, cafea pudra si 200 de gr de unt topit pentru blat. Pentru crema iti va trebui o cana de cafea, piscoturi, faina alba, esenta de vanilie, outa, unt , zahar si crema de branza. Pentru pasul final ai nevoie de frisca, ciocolata alba, lapte si pudra de cacao ca sa faci o ornamentare frumoasa.

Pentru blat ai nevoie de un cuptor preincalzit si trebuie sa sfarami biscuitii si piscoturile. Torni untul topi is amesteci pana devine totul omogen. Torni apoi in tava si-l bagi 10 minute in cuptor, apoi il lasi sa se raceasca.

Chiar daca e un pic mai complicat, crema va face furori. Folosind un mixer, bați crema de brânză, untul și zahărul până devine omogen. Adauga ouale si amesteci bine pana se incorporeaza. Apoi adaugi esenta de vanilie, cafeaua si faina, pe care le amesteci bine. Acum inmoi piscoturile in cafeaua preparata inainte si asezi primul strat. Se da la cuptor timp de 45 – 60 de minute, dupa care opresti cuptorul si o lasi inca 45 de minute acolo pentru a se raci branza. Apoi o pui in frigider pana a doua zi. Voila!

Sursa lyla.ro

Comentarii

Ultimă oră