Sari la conținut
restrictii-pe-drumul-cetului

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a anunţat marți că pe podul de pe drumul CET-ului mai pot circula doar maşinile cu masa totală mai mică de 3,5 tone, iar acestea pot merge cu maxim 30 km/h.

Practic, aceasta este a doua restricţie de tonaj, după ce în prima parte a anului trecut, în urma prăbuşirii unei porţiuni din pod, a fost interzis accesul vehiculelor mai grele de 7,5 tone.

Reprezentanţii DRDP Braşov au anunţat că noua restricţie de tonaj a fost instituită după ce în cursul iernii s-a constatat o degradare şi mai gravă a podului, fiind necesară o înăsprire a restricţiei.

Drumul CET-ului a fost folosit ca ocolitoare a municipiului Braşov până la darea în folosinţă a actualei centuri. De altfel, imediat după ce a fost inaugurată noua ocolitoare, municipalitatea braşoveană a anunţat că va prelua drumul CET-ului, fiind începute şi demersurile în acest sens.

După ce va primi drumul, Primăria Braşov va trebui să îl modernizeze.

În ceea ce priveşte podul pe care au fost instituite restricţiile, la începutul acestui an, directorul DRDP Braşov, Adriana Nicula, a afirmat că, cel mai probabil, va trebui reconstruit.

Comentarii

Ultimă oră