Noi restricții de circulație în Brașov. Compania Apa continuă lucrările în zona străzii Al. I. Cuza

    Compania Apa a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 10-11 august 2019, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Iuliu Maniu, între orele 6.00 și 15.00, pentru lucrări la rețelele de apă, care se vor desfășura la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu A.I. Cuza.

  În plus, strada Agrișelor va fi închisă circulației auto duminică, 11 august 2019, între orele 6.00 și 15.00, la ieșirea în str. Iuliu Maniu, pentru desfășurarea în condiții optime a lucrărilor de montaj (traversare) a conductelor de fontă.

 „Accesul rutier pe strada Agrișelor va fi permis doar riveranilor, iar zona va fi semnalizată corespunzător”, au anunțat reprezentanții Companiei Apa.

   Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.