Sari la conținut

Restricţii de circulaţie în week-end între Râşnov şi Poiana Braşov cu ocazia Trofeului Serus

restrictii-de-circulatie-in-weekend-intre-rasnov-si-poiana-brasov-cu-ocazia-trofeului-serus

Braşovul continuă să dea startul în campionatele naţionale de automobilism. După ce sezonul de raliuri şi-a desfăşurat deja prima etapă la Braşov, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop va debuta, la fel ca în anii precedenţi, la Râşnov.

După ce condiţiile meteorologice au dus la amânarea cu o săptămână a Trofeului Serus, nu mai puţin de 92 de piloţi vor concura la finalul acestei săptămâni (29-30 aprilie 2017) pe traseul găzduit de drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov. Dintre aceştia, 15 sunt înscrişi în noul Campionat de Viteză în Coastă Dunlop 2 iar 4 în noul campionat destinat autovehiculelor istorice.

Acest sezon vine cu două noi campionate, unul dedicat autovehiculelor istorice iar celălalt, CNVCD2, care este gândit ca o rampă de lansare pentru tinerele talente dar şi un mod prin care cei cu bugete reduse pot participa la etapele de coastă. CNVCD2 îşi va disputa la Râşnov primele două etape, în fiecare din cele două zile urmând să aibă loc câte 3 manşe de concurs.

Trofeul Râşnov este organizat de Auto Blic sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi se desfăşoară cu sprijinul Poliţiei Rutiere Braşov, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Braşov şi al Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

..................................................................................................................

Cu ocazia desfășurării Trofeului Serus, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2017, circulația rutieră va fi restricționata pe drumul ce leagă orașul Râșnov de stațiunea Poiana Brașov.

Traficul rutier va fi restricționat pe DN1E, sectorul km17 (Poiana Brașov) - km22 (Râșnov) astfel:


  - sâmbătă, 29 aprilie 2017 - în intervalul orar 08:00 - 20:00
  - duminică, 30 aprilie 2017 - în intervalul orar 08:00 - 20:00

Traseul Trofeului Serus are o lungime de 4 km, diferenţa de altitudine dintre start şi sosire fiind de 239 de metri.

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, sunt programate 3 runde de recunoaşteri şi trei manşe de antrenamente cronometrate, în urma cărora se va stabili ordinea de start în concursul de a doua zi.

Dimineaţa zilei de duminică, 30 aprilie, include încă două runde de recunoaşteri, urmând ca Trofeul Serus să fie decernat după cele două manşe de concurs programate să înceapă la ora 13:00, respectiv, ora 16:00.

Comentarii

Ultimă oră