Sari la conținut

Reparaţiile de la grădiniţe, pe ultima sută de metri

reparatiile-de-la-gradinite-pe-ultima-suta-de-metri-

41 dintre cele 46 de grădiniţe din municipiul Braşov au fost incluse în acest an în programul de reparaţii şi întreţinere şi la cele mai multe dintre ele lucrările sunt terminate.

Mai exact, potrivit viceprimarului, la 90% dintre grădiniţele care au beneficiat de bani de la bugetul local pentru reparaţii curente, lucrările au fost terminate, iar la celelalte unităţi, reparaţiile vor fi terminate în cursul acestei săptămâni.

El a afirmat că toate lucrările se vor finaliza până la sfârşitul acestei luni, astfel încât, de la 1 septembrie, toate grădiniţele să îşi înceapă activitatea în condiţii optime.

În ceea ce priveşte reparaţiile curente la şcolile gimnaziale şi licee, viceprimarul a spus că, cel mai târziu în prima săptămână a lunii viitoare, la toate unităţile, lucrările vor fi terminate, astfel încât anul şcolar să înceapă în 11 septembrie.

Pentru reparaţii şi igienizări ale unităţilor de învăţământ, în baza cererilor, de la bugetul local au fost repartizate în total aproximativ 3 milioane de lei.

Comentarii

Ultimă oră