Sari la conținut

Renovări la căminele din Complexul Memorandumului și de pe Colină

renovari-la-caminele-din-complexul-memorandumului-si-de-pe-colina

Universitatea Transilvania va zugrăvi căminele din campusul de pe Colină. Lucrări la faţade şi alei se vor efectua şi pe Memorandumului.

Ca în fiecare vară, Universitatea Transilvania efectuează lucrările de renovare în Complexele Studenţeşti Memorandumului şi Colină.

Este aleasă perioada de vară pentru renovare, datorită timpului favorabil, dar şi pentru că majoritatea studenţilor intră în vacanţă.

Potrivit conducerii universităţii, în momentul de faţă sunt în desfășurare ample lucrări de refacere a faţadelor a câtorva cămine din Complexul Memorandumului.

„Se lucrează în aceste zile la refacerea faţadelor a patru cămine din Complexul Memorandumului. Este vorba despre căminele 3, 5, 8, 9, urmând ca în perioada următoare să fie anvelopate căminul 10 şi căminul 4, care nu au beneficiat niciodată de astfel de lucrări“, a declarat Daniel Munteanu, prorector la Universitatea Transilvania.

Şi în Complexul Colină vor avea loc lucrări de renovare în această vară. Câteva alei degradate vor fi refăcute, la fel şi parcul din zonă. Conducerea Universităţii are în plan şi să zugrăvească faţadele căminelor.

În momentul de faţă, se lucrează la definitivarea caietelor de sarcini pentru realizarea de lucrări de mentenanţă în interiorul căminelor. Este vorba despre eventuale zugrăveli în camerele studenţeşti, schimbări de parchet sau reparaţii în băi.

Pe perioada vacanţei, mulţi studenţi rămân cazaţi în camerele de cămin pentru că au job-uri sau sunt înscrişi la programe de practică derulate de companii. Indiferent dacă sunt la buget sau la taxă, ei trebuie să plătească cazarea pe perioada verii.

Comentarii

Ultimă oră