Sari la conținut
remiza-lui-super-mario

FC Braşov a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu CFR Cluj, după un meci bun. Din nefericire pentru stegari fostul portar al braşovenilor, Mario Felgueiras, a făcut un nou meci senzaţional şi a câştigat un punct pentru formaţia sa.
După un meci foarte bun făcut de trupa lui Ilie Stan, în special în repriza a doua, FC Braşov a terminat la egalitate, scor 0-0 meciul cu CFR Cluj din etapa a 15-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, trupa de sub Tâmpa a acumulat 14 puncte în clasamentul Ligii I şi se va deplasa în runda viitoare la Cluj pentru meciul cu Universitatea. Într-un alt meci din Liga I, Corona a pierdut la Cluj cu Universitatea, scor 3-2 (2-1).
Repriză albă. După zece minute echilibrate clujenii au avut prima oportunitate de a înscrie. În minutul 12, Camora a tras de la 18 metri, puţin pe lângă poarta apărată de Bordea. Prima acţiune periculoasă a stegarilor s-a petrecut în minutul 25 când şutul lui Buga de la 16 metri a fost reţinut de Felgueiras în doi timpi. În minutul 33, Aganovic a pătruns în careu a centrat pentru Cristea, dar Cadu a intervenit în ultimul moment şi a trimis mingea în corner. În minutul 35, Gabioneta s-a distrat cu apărarea stegară, a pătruns în careu şi a centrat perfect pentru Maah. Din fericire pentru galben-negrii, vârful clujenilor nu a reuşit să trimită mingea spre poartă. Două minute mai târziu Serginho a şutat din interiorul careului, însă Felgueiras a respins în corner. După o repriză echilibrată s-a intrat la cabine la egalitate perfectă, scor 0-0.
Stegarii au dominat copios. Nemulţumit de prestaţia echipei sale în prima repriză, Petre Grigoraş a mutat încă de la pauză. Florin Costea şi Ciprian Deac au intrat pe teren în locul jucătorilor Denilson Gabionetta şi Gregory Tade. Costea a apărut la finalizare în minutul 48, când a şutat de la 16 metri. În minutul 57, Ogbu a scăpat singur cu Bordea însă goalkeeperul stegarilor a reuşit să reţină din faţa atacantului CFR-ist. Două minute mai târziu Surdu a bătut repede o lovitură de la margine, însă Buga rămas singur cu Felgueiras a trimis peste poarta clujenilor. În minutul 65, după un un-doi cu Fonseca, Buga a scăpat singur cu Felgueiras însă Super Mario a reuşit să-l blocheze pe vârful galben-negrilor. Două minute mai târziu, Ogbu a şutat, din interiorul careului de 16 metri, peste poarta apărată de Bordea. În minutul 70, Fonseca a reluat bine cu capul o centrare perfectă a lui Dias, dar Felgueiras a fost din nou la post. După alte două minute după o fază spectaculoasă a stegarilor, Aganovici a şutat peste poarta clujenilor. În minutul 74, Muniru l-a lovit fără minge pe Surdu însă Rădulescu nu a acordat decât cartonaş galben. Super Mario a fost din nou providenţial în minutul 76, când a respins în corner un  şut din şapte metri a lui Surdu. În minutul 88, după o greşeală a fundaşilor Serginho şi Machado, Maah a trimis din cinci metri pe lângă poarta apărată de Bordea. S-a încheiat 0-0, deşi stegarii meritau toate cele trei puncte.

Comentarii

Ultimă oră