Sari la conținut
reguli-stricte-de-acces-la-cerbul-de-aur

Organizatorii Festivalului Internaţional Cerbul de Aur au anunţat regulile privind accesul în Piaţa Sfatului.

Astfel, accesul la spectacole va începe la ora 18.45. Înainte de a-şi ocupa locurile, spectatorii vor trece prin filtrele de securitate, unde vor fi percheziţionaţi corporal. La concerte, copii, indiferent de vârstă nu vor putea participa neînsoţiţi.


   Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permiţând intrarea în zona de concert o singură dată. Dacă spectatorii doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar după aplicarea în momentul părăsirii a unei brăţări. Când vor reveni la spectacol, ei vor arăta brăţara, dar şi biletul.

Organizatorii au anunţat că spectatorii nu vor avea voie să intre cu aparate foto şi video, dar nici cu tablete sau camere de tip GoPro. De asemenea, va fi interzis accesul cu selfie stick-uri.

Pe lista obiectelor interzise sunt şi umbrele, chiar şi în cazul în care va ploua. Pentru a nu avea probleme cu ploaia, spectatorilor li se recomandă să vină cu pelerine.

De asemenea, va fi interzis accesul cu rucsacuri, genţi şi bagaje voluminoase (fără însă a se preciza ce înseamnă voluminos).

Totodată, spectatorii nu vor avea voie nici cu lanţuri, sticle de parfum sau alte sticle sau deodorante, căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie.


    Pe de altă parte, având în vedere că numărul de locuri de parcare din centru este limitat, organizatorii le recomandă brașovenilor să lase maşinile acasă şi să folosească transportul în comun.

Arena Festivalului Cerbul de Aur va avea la această ediție un total de 5.461 de locuri. Organizatorii au făcut unele recomandări, astfel ca intrarea spectatorilor să se facă fără probleme. Vor fi patru puncte de acces, unul înspre strada Apollonia Hirscher, iar celelalte înspre strada Mureșenilor. În total sunt amenajate 14 porţi şi 4 puncte de acces: A, B, C şi D.

Aceasta a mai adăugat că publicul va avea acces în arenă începând cu ora 18.45 și intrarea va fi permisă până la orele 20.15, cel târziu 20.20, porţile urmând a se închide la ora 20.20, întrucât este un eveniment televizat, iar spectacolul urmează să înceapă la ora 20.30.

„Spectatorilor care au locuri pe rândurile 1 la 25, le este recomandat să intre pe poarta de pe Mureșenilor, din zona Băncii Unicredit. Cei care au locuri la tribune de la 26 și până la final vor putea folosi celelalte trei intrări. Important de știut este faptul că scările de acces spre tribune se află în partea din spate, înspre Starbucks”, a precizat directorul festivalului, Smaranda Vornicu. Aceasta a dat de asemenea asigurări asupra faptului că locurile au fost poziționate în așa fel încât să existe o vizibilitate optimă asupra scenei din orice unghi al arenei.

Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada Festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brăţară care va avea culori diferite în fiecare zi.

Pe tot parcursul derulării festivalului, la datorie, în Piaţa Sfatului vor fi 40 de poliţişti, dintre care 20 rutieri, care vor asigura măsurile de fluidizare a traficului în zonă. Vor mai fi şi 40 de jandarmi care vor asigura liniştea şi ordinea publică, iar ISU va fi prezent în Piaţa Sfatului cu angajaţi şi voluntari echivalenţi unei subunităţi – 30 de persoane, plus un echipaj de tip C (cu medic) şi un altul de tip B, două autospeciale, una cu apă şi spumă. În plus, vor fi prezenţi 3 medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Autobuzele RAT de pe opt linii vor circula până la 00.30.


    Pentru cei care aleg mijloacele de transport în comun, e bine de știut că sunt opt linii care vor avea program prelungit, pentru a putea prelua spectatorii la finalul evenimentului. Astfel, în perioada 29 august – 02 septembrie 2018, autobuzele de pe liniile 1 (spre zona Craiter - Triaj), 2 (spre zona Tractorul - Rulmentul), 4 (spre zona Toamnei – Gara CFR), 6 (zona Gemenii - Saturn), 17 (zona Dârste - Noua), 20 (Poiana Braşov), 31 (spre zona Carpaţilor – Valea Cetăţii) şi 50 (spre zona Şchei – Pe Tocile) vor circula şi în intervalul 23.30 – 00.30, conform orarelor obişnuite al zilelor lucrătoare.


    RATBV SA reaminteşte clienţilor săi faptul că plata călătoriilor cu mijloacele de transport în comun se poate realiza şi cu telefonul mobil (smartphone) prin intermediul aplicaţiei 24pay. De menţionat şi faptul că bilete sau carduri de călătorie se pot achiziţiona şi de la automatele amplasate în staţiile Livada Poştei şi Teatrul Dramatic.

Au mai rămas destul de puține bilete la Cerbul de Aur 2018!


    „Interesul pentru această ediţie este foarte mare. Sunt deja seri sold-out, cum sunt cea din 31 august și 1 septembrie 2018, iar celelalte sunt aproape sold-out, astfel că îi sfătuim pe cei care doresc bilete să se grăbească”, a precizat directorul festivalului Smaranda Vornicu.

Bilete sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua partenerilor săi: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta si Humanitas. De asemenea, de ieri, a fost deschis un punct de vânzare şi la Muzeul Judeţean de Istorie.

Comentarii

Ultimă oră