Sari la conținut

Reguli noi pentru concursul de teatru istoric dedicat Unirii Principatelor Române

reguli-noi-pentru-concursul-de-teatru-istoric-dedicat-unirii-principatelor-romane

Concursul despre Unirea Mică, de la Muzeul Mureşenilor, se va desfășura, la urmatoarea ediție în format nou: va cuprinde filme ale elevilor!

Cea de-a XIX-a ediţie a concursului de teatru istoric dedicat Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859, organizat de Muzeul Casa Mureşenilor, îşi schimbă formatul.

Astfel, concursul va fi bazat pe filme înregistrate de elevi cu scenete de maxim 20 de minute având ca temă perioada istorică ce este cuprinsă între Unirea Principatelor Române de la 1859 şi anul 1922, anul încoronării Regelui Ferdinand şi Reginei Maria la Alba Iulia.

Filmele trebuie trimise pe adresa de e-mail: casa.muresenilor@gmail.com sau pe suport electronic la sediul muzeului, până în data de 22 ianuarie 2019.

Primele trei piese premiate vor fi prezentate publicului braşovean în data de 23 ianuarie 2019, ora 12.00, în cadrul festivităţii de premiere.

Premiile vor fi oferite de Consiliul Judeţean Braşov şi sponsori locali. Informaţii suplimentare pot fi obţinute telefonic la numărul 0268 477 864, persoană de contact Savu Ovidiu – şef serviciu la Muzeul Casa Mureşenilor Braşov.

Comentarii

Ultimă oră