Sari la conținut

Regula urcării doar pe ușa din față este extinsă și pe linia 20

regula-urcarii-doar-pe-usa-din-fata-este-extinsa-si-pe-linia-20

După ce a fost experimentată pe patru linii din Brașov în luna aprilie, regula urcării doar pe ușa din față va fi extinsă de RATBV în luna mai și pe „Linia de Poiană”.

Reprezentanții operatorului de transport al Brașovului, RATBV SA, au precizat că în urma rezultatelor înregistrate în proiectul experimental şi a semnalelor venite din partea călătorilor, va extinde aplicarea regulii de urcare pe uşa din faţă a mijloacelor de transport în comun.

Astfel, în luna mai 2018 această modalitate de acces în autobuze va fi aplicată, tot experimental şi în cazul mijloacelor de transport care deservesc linia 20, Livada Poştei – Poiana Braşov.

Începând cu data de 31 martie, societatea de transport a demarat un proiect experimental ce vizează accesul în mijloacele de transport în comun de pe patru linii de transport doar pe uşa din faţă a autovehiculelor. Astfel, timp de o lună, în autobuzele de pe liniile 5M (Stadionul Municipal – Măgurele), 19 (Noua – CET – Triaj) şi 34B (Triaj – Fundătura Hărmanului – Hidro A), precum şi în troleibuzele ce deservesc traseul 33 (Valea Cetăţii – Roman) urcarea s-a făcut doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe următoarea sau următoarele uşi, în funcţie de configuraţia constructivă a autovehiculului.

„Măsura dispusă de conducerea societăţii a avut în vedere atât organizarea fluxurilor de călători la urcarea şi coborârea din mijloacele de transport în comun, cât şi facilitarea validării titlurilor de călătorie”, au precizat reprezentanții RATBV SA.

Prin urmare, urcarea în mijlocul de transport se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe următoarea sau următoarele uşi (în funcţie de conformația autovehiculului).

Comentarii

Ultimă oră