Sari la conținut

„Reghe “ vrea să continue la Steaua, indiferent de verdict

reghe-vrea-sa-continue-la-steaua-indiferent-de-verdict

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf nu va pleca de la Steaua nici în cazul în care UEFA va decide să excludă echipa din Liga Campionilor. Reghe spune că este posibil ca unii dintre actualii jucători să fie transferaţi în străinătate dacă va dori patronul clubului.
„Noi vom continua munca!” Reghecampf este decis să meargă mai departe cu Steaua! Indiferent de ce verdict vor da cei de la UEFA, în cazul „Valiza”! „Nu cred că ar fi un moment prielnic pentru fotbalul românesc dacă echipa Steaua ar fi penalizată. Dar dacă se va întâmpla acest lucru, noi trebuie să mergem mai departe. Reghecampf o să rămână la Steaua. O să fie jucători care probabil vor avea oferte. Indiferent ce se va întâmpla pe data de 24 (n.r. - iunie), dacă vor fi oferte bune şi patronul consideră că vrea să se despartă de anumiţi jucători, cu siguranţă vor pleca. Dar deocamdată nu s-a întâmplat acest lucru. Vă asigur că indiferent ce se va întâmpla pe 24, noi vom continua munca la Steaua”, a declarat Reghecampf.
Şi totuşi, Reghe ar putea pleca! Antrenorul admite totuşi că ar putea renunţa la conducerea tehnică a Stelei, dar numai în cazul unei oferte de nerefuzat. „Sunt oferte, dar nu îmi place să vorbesc despre acestea. Dacă vor fi oferte foarte tentante, oferte pe care nu le pot refuza şi dacă după ce voi analiza împreună cu familia mea consider că trebuie să plec, voi pleca. Dar în momentul de faţă nu se pune problema. Iubesc echipa asta foarte mult şi îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul de a ne califica în grupele Champions League. Dacă vom avea posbilitatea, bineînţeles”, a precizat Reghecampf.
Naşu” de la FRF dă 50% şanse Stelei! Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că Steaua are şanse de 50 la sută să nu fie exclusă din competiţiile europene de către Comisia de disciplină a UEFA, în urma analizării cazului „Valiza”. „Nu am primit nimic de la UEFA. Din câte ştiu şi eu de la Steaua, au angajat un avocat, pe Gianpaolo Monteneri, care să le facă dosarul de apărare. Au luat o decizie bună în acest sens, pentru că Monteneri are exeprienţă în acest sens, în faţa instanţelor internaţionale. Sper să aibă câştig de cauză. În opinia mea, există o balanţă de 50-50 la sută. Cam aşa apreciez eu la ora actuală, fără să dau prea multă încredere. Nu am nicio influenţă acolo şi nu contează nici prietenia mea cu Platini. Nu are nicio legătură cu acest caz”, a declarat Sandu.
„Generalul” Puiu, optimist! Deşi ultimele veşti nu sunt dintre cele mai bune, steliştii speră ca decizia forului continental să nu fie eliminarea din Liga Campionilor. Anghel Iordănescu îşi păstrează speranţa, mai ales după ce Steaua a angajat doi dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Europa: „Mă aştept ca daunele să fie dintre cele mai mici. Subiectul zilei este ce se va întâmpla cu Steaua după 24 iunie. Speranţele sunt destul de mici, dar trebuie să credem în continuare. Mă aştept doar ca daunele după data de 24 iunie să fie cele mai mici, dacă se poate nesemnificative. Cu cei doi avocaţi pe care aud că i-a angajat, Steaua poate scăpa doar cu un avertisment”, a declarat Anghel Iordănescu.

Comentarii

Ultimă oră