Sari la conținut

Reduceri la CFR de Valentine's Day si Dragobete

reduceri-la-cfr-de-valentines-day-si-dragobete

Cei care călătoresc în doi de Valentine's Day şi Dragobete vor plăti pentru un singur bilet pentru călătoria cu cele şase trenuri incluse în oferta specială a CFR Călători, pe rutele Bucureşti Nord - Curtici şi retur, Cluj-Napoca - Bucureşti Nord şi Teiuş - Cluj-Napoca, informează compania.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterCity și este disponibilă doar la casele de bilete.

Oferta e valabilă pentru călătoria în trafic intern, în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri:
-          IC „Dacia” 346 şi 347 Bucureşti Nord – Curtici & retur
-          IC „Ister” 472 şi 473 Bucureşti Nord – Curtici & retur
o   Cu opriri în: Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad
-          IC 533 Teiuş – Cluj Napoca
o   Cu opriri în: Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca
-          IC 532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord
o   Cu opriri în: Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest

De exemplu:
·         94,5 lei în loc de 179 lei pentru două bilete de la București Nord la Sighișoara cu trenul IC „Dacia” 346, la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie (sau în ziua de 24 februarie).
·         74,5 lei în loc de 139 lei pentru două bilete de la Mediaș la Predeal cu trenul IC „Ister”473 la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie (sau în ziua de 24 februarie).

Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar Tariful de rezervare a locului de 5 lei se achită integral. Exemplele prezentate includ tariful de rezervare a locului.

Comentarii

Ultimă oră