Sari la conținut

RECORD ABSOLUT: 200.000 de vizitatori în primul weekend de Coresi Shopping Resort

record-absolut-200000-de-vizitatori-in-primul-weekend-de-coresi-shopping-resort

Coresi Shopping Resort a început în forță. Primul weekend al complexului comercial marca Immochan a atras peste 200.000 de vizitatori, dornici de distracție, bucurie și culori, potrivit dezvoltatorului. Interesant este că centrul comercial de la Brașov este unul din puținele din lume care beneficiază de un sistem electronic de înregistrare a vizitatorilor, motiv pentru care aceștia își pot permite să fie cât mai aproape de exactitate când comunică cifrele, scrie bizbrasov.ro.
      Succesul de care s-a bucurat Coresi a adus și neplăceri brașovenilor – blocajul în trafic fiind unul dintre neajunsuri. Totuși, organizatorii evenimentelor de deschidere se așteptau la acest aflux, motiv pentru care au luat măsuri împreună cu Poliția și Jandarmeria pentru a fluidiza traficul în zonă.
      Evenimentele organizate de centrul comercial au fost pe gustul brașovenilor. Dacă în prima seară, pe scena amplasată în Piața cu Copaci s-au „produs” trupele locale, a doua zi a fost rândul unor vedete naționale să dea startul distracției, lideri fiind Smiley și What’s Up. A treia zi a fost o zi dedicată familiei.

Comentarii

Ultimă oră