Sari la conținut

Recitalul de la ora cinci, la Muzeul „Casa Mureșenilor”

recitalul-de-la-ora-cinci-la-muzeul-casa-muresenilor-

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” organizează miercuri, 5 februarie 2020, de la ora 17.00, la muzeu, Recitalul de la ora 5.


   Evenimentul muzical va fi susținut de artiștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu – soprană, Valentina Mărgăraș – soprană, Cristina Radu – soprană, Gabriela Hazarian – mezzosoprană, Carmen Topciu – mezzosoprană, Alexandru Aghenie – bariton, Nora Vlad – actriță și Ovidiu Mezei – pianist.


    Programul acestui recital îi invită pe cei prezenți la o incursiune în lumea operei, printre cele mai însemnate titluri ale liricii universale: „Boema” de G. Puccini, „Italianca în Alger” și „Semiramida” de G. Rossini, „Carmen” de G. Bizet, „Paiațe” de R. Leoncavallo, cu o scurtă oprire la opereta „Silvia” de E. Kalman și un popas românesc, ascultând piesele compuse de Dan Mizrahy: „Bun rămas”, „Acuma știu”, „Așa e legea omenească” sau „Omule, îți mulțumesc”.

Intrarea se face pe bază de bilete care se achiziționează la intrarea în sala de concert a Muzeului „Casa Mureșenilor”, înainte de eveniment.


    Taxă intrare: elevi, studenți: 1,50 lei, adulți: 6 lei, pensionari: 4 lei.

Comentarii

Ultimă oră