Sari la conținut
recitalul-de-la-ora-5-(1)

Miercuri, 7 martie 2018, de la ora 17, Muzeul „Casa Mureșenilor” și Opera Brașov vă așteaptă la Recitalul de la ora 5, intitulat „File de acatist… pe muzică”.

Evenimentul face parte dintre manifestările Festivalului Gloria Domini 2018, organizat de Agenția Metropolitană Brașov.

Printre interpreți, se numără artiștii Operei Brașov, soprana Maria Petcu-Catrina, alături de actrița Nora Vlad, flautista Diana Nedelea, iar la pian se va afla Simona Patriche.

În programul recitalului, spectatorii melomani vor audia piese religioase scrise de compozitori români: Bretan – „Cine este Acesta”, Basacopol – „File de acatist”, „Din Psalmii lui David”, Nichifor – „Ave Maria”, dar și romanțe: „A venit aseară mama”, „Baladă” de Radu Șerban sau „Romanță-rugăciune” de Dan Stoian.

Intrarea se face pe bază de bilete care se achiziționează la intrarea în sala de concert a muzeului și care au prețuri cuprinse între 2 și 5 lei.

În plus, înainte de Recitalul de la ora 5, miercuri, 14 martie, de la ora 11, în Sala Operei, copiii sunt invitați să urmărească spectacolul „Fata moșului cea cuminte” de Comișel, după povestea „Fata moșului și fata babei” de Ion Creangă.

În distribuție, sunt artiștii Operei Brașov: Anca Pănescu, Andromeda Nemeș, Sonia Hazarian, Nora Vlad, Lorand Cristian, Bogdan Mirică și Nicolae Zaharia.

Biletele au prețul de 10 lei.

Comentarii

Ultimă oră