Sari la conținut

Recital cameral: „Rezonanțe de flaut și chitară”, la Sala Patria

recital-cameral-rezonante-de-flaut-si-chitara-la-sala-patria

Sala Mică de la Patria va fi gazda recitalului „Rezonanțe de flaut și chitară”, avându-i ca invitați pe flautistul Ignac Filip și chitaristul Corneliu Voicescu.

Profesori ai Universității Transilvania Brașov, cei doi soliști ai recitalului dețin în palmaresul profesional realizări complexe, atât în plan pedagogic cât și concertistic.

Ignac Filip a susținut concerte în țară și în străinătate (în cadrul unor recitaluri) sau ca solist, cu filarmonici din Brașov, Cluj, Tg. Mureș, Oradea și București.

Corneliu Voicescu este o personalitate complexă, fiind chitarist, doctor în muzică, profesor și scriitor. A publicat numeroase lucrări de specialitate.

În programul concertului, care va avea loc marti, 14 noiembrie 2017, de la ora 18.30, vor fi lucrări de Georg Friederich Händel (Sonata in Do Larghetto, Allegro, Larghetto, A tempo di Gavotti, Allegro ), Mauro Giuliani (Marea Serenadă, Grazioso, Menuetto, Trio, Allegro brillante, Marcia, Trio, Marcia), Roberto Di Marino (Suita a II-a Tango, Milonga) , Jacques Ibert (Entr΄acte),  Béla Bartók (Dansuri românești - Joc cu bâtă, Brâul, Pe loc, Buciumeana, Poargă românească, Mărunțel), , Astor Piazzolla (Libertango).

Biletele se pot procura de la Sala „Patria” (din Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 50 A).
 Prețul unui bilet este de 20 lei.
 Reduceri vor avea pensionarii, care vor plăti 10 lei, și elevii si studenții, care vor plati pentru un bilet 5 lei.

Comentarii

Ultimă oră