Sari la conținut

Războiul declaraţiilor despre adăpostul de câini de la Stupini

razboiul-declaratiilor-despre-adapostul-de-caini-de-la-stupini

Războiul declaraţiilor între şeful Serviciului Public de Gestionare a Animalelor din Braşov şi Alianţa pentru combaterea abuzurilor.
Flavius Bărbulescu este acuzat să nu respectă o sentinţă judecătorească ce permite membrilor asociaţiei accesul în azilul de câini din Stupini, în timp ce şeful serviciului din cadrul Primăriei se apără şi îi acuză pe membrii asociaţiei că nu ţin cont nici măcar de regulamentul de ordine interioară  şi refuză sistematic să se legitimeze atunci când vor să intre în adăpostul de la Stupini.  
„Şeful hingherilor braşoveni ne-a dat afară, pe urmă s-a răzgândit şi ne-a lăsat în adăpost cu condiţia abuzivă să ne legitimăm şi să ne luăm angajamentul că nu vom face aproape nimic din ce ne permite sentinţa să facem”!au afirmat reprezentanţii Asociaţiei Alianţa pentru combaterea abuzurilor într-un comunicat de presă pa care l-au trimis ieri tuturor redacţiilor din Braşov.
În urma acuzaţiilor făcute, şeful Serviciul Public de Gestionare a Animalelor Braşov a ţinut să se apere şi a venit cu precizări. „Noi din primul moment în care ni s-a adus la cunoştiunţă care sunt prevederile acestei hotărâri nu am ezitat şi nu am refuzat niciun moment să o punem în aplicare. Am solicitat celor doi reprezentanţi ai acestei Asociaţiei să respecte regulamentul de ordine interioară şi prevederile legale în vigoare şi de fiecare dată ne-am lovit de refuzul total al acestora de a respecta aceste norme”, a declarat Flavius Bărbulescu, şef Serviciul Public de Gestionare a Animalelor.
Conflictul dintre cele două părţi durează de mai mulţi ani şi s-a ajuns chiar şi în instanţă. Flavius Bărbulescu spune că pe 24 mai 2013 va fi prima înfăţişare într-un proces în care cere daune materiale şi morale pentru denigrare.

Comentarii

Ultimă oră