Sari la conținut

Craiova stă pe un butoi de pulbere! La reunirea lotului, Victor Pițurcă, dar şi întreg staff-ul său, au fost ținuți la porțile cantonamentului Universității Craiova. Ordinele au venit chiar de la omul care bagă banii în echipă, Adrian Mititelu.
Piţurcă face lumină! Victor Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă în care a ţinut să lămurească situaţia sa de la Universitatea Craiova. „Momentul e extrem de neplăcut, cu ceea ce s-a întâmplat în cursul acestei zile, când am fost opriţi de bodyguarzi să intrăm să ne facem treaba, aşa cum e normal. O surpriză mare pentru mine şi un moment extrem de neplăcut care duce mult înapoi fotbalul românesc şi culorile alb-albastre care sunt târâte într-un asemenea scandal” , a declarat Piţurcă.
Mititelu a insistat, Piţi a acceptat. Pițurcă a povestit ieri cum patronul Craiovei a insistat să preia echipa din Bănie. „7-8 luni de zile am fost sunat zilnic de Mititelu să facem treaba. Răspunsul meu a fost de cele mai multe ori "nu" pentru că Mititelu nu dispunea de situaţia financiară pe care o doream. După ce am fost la Steaua, m-a bombardat iar cu telefoane şi mesaje şi m-a convins să vin la Craiova. Mi s-a părut o persoană disperată, care ar fi făcut totul să vin la Craiova. Când discuţi cu el, Mititelu îţi dă senzaţia că vrea să facă bine. Eu m-am înşelat şi nu prea mă înşel la oameni. Am venit pentru Craiova, pentru fani şi am fost convins că vom face treabă bună.” a declarat Pițurcă.  
Bani mulţi, daţi de Piţi din buzunar! Pițurcă spune că a rezolvat mare parte din problemele financiare ale clubului, din propriul buzunar. „Au fost banii mei, eu am rezolvat problemele cu jucătorii. Că le-am dat bani, că i-am pus să semneze că renunţă şi îi primesc mai târziu. Apoi tot eu am suportat cheltuielile jucătorilor, angajaţilor, locaţiilor în care stătuse echipa. Datorii către Ciucă, Trică, Bădoi. Sunt sute de mii de euro pe care i-am băgat din buzunarul meu. Am impresia că vrea să mă escrocheze şi de banii mei, nu numai că nu respectă obligaţiile din contract” , a mai spus Piţurcă.
S-a ales cu o ….suspendare! Piţurcă a fost suspendat de Mititelu, iar haosul e la el acasă la Craiova. Fostul selecţioner îl acuză pe patron pentru gravele nereguli financiare de la echipă şi spune că Mititelu a vrut să îl escrocheze! „Nu mă mir de ce toată lumea fuge de Mititelu, de ce nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el. Mititelu a pus şoferii clubului să dea declaraţii că s-a jucat nu ştiu ce pe la Cluj. Aveam contract ca această echipă să fie condusă de mine timp de trei ani de zile! Eu ştiu cu cine am de-a face. Am fost suspendat! Nici nu are bunul simţ să îmi spună ca am fost dat afară. Dacă vrem să fim şmecheri, să fim şmecheri. „, a declarat Piţurcă la conferinţa de presă de ieri.”Nu este adevărat că Mititelu a investit 30-40 de milioane”. „Toţi cu care am discutat să ajute echipa nu au vrut să se bage. Până şi cei pe care i-am convins mă sunau, de fiecare dată când apărea Mititelu la televior, să-mi spună că s-au răzgândit. Să nu spunem că a investit 30-40 de milioane, că nu este adevărat. A ieşit la televizor că vreau să-i fur echipa. Dacă aveam de gând să fac asta, mă duceam, vorbeam faţă în faţă cu el şi îi spuneam că vreau să investesc, dar nu mă interesează. Eu am venit aici să muncesc, să ajut Craiova să redevină ce a fost. Aş fi reuşit să fac asta dacă Mititelu avea caracter” a mai spus Pițurcă.

Mititelu, îi răspunde lui Piţi! Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, nu a rămas dator, şi a venit cu explicații după conferin ța de presă a fostului selecționer. „Piţurcă vede contractul ca pe un câştig la loto! Are numai drepturi, nu şi obligaţii. „El şi-a construit o poveste în care să pară un fel de Făt Frumos călare pe calul alb. Am cedat la toate nebuniile de pe lume. Între ceea ce face şi ceea ce spune Piţurcă e cale lungă. Încearcă să-mi pună suporterii în cap. Oamenii nu ştiu câte probleme am avut eu cu acest manageriat la Craiova. Nu mai este nicio cale de împăcare. Avem motive suficiente - probate - de a rupe contractul cu Piţurcă. Domnul Piţurcă tratează patronatul ca pe un nimic, doar el contează şi când începe meciul şi ai 25.000 de oameni în tribune iei bătaie. El confundă clubul cu societatea. A driblat foarte multe puncte importante. El s-a oferit să mă împrumute cu 1,5 milioane de euro şi eu urma să-i dau în martie 1,8 milioane. Cu banii ăştia trebuia să se rezolve problemele. A cheltuit câteva sute de mii şi apoi a zis că nu mai are bani. Până acum câteva luni am crezut că Piţi e un superprofesionist, însă apoi mi-am dat seama că este cea mai mare deziluzie a mea din fotbal.”, a mai spus Mititelu.

Comentarii

Ultimă oră