Sari la conținut

RATBV închiriază „locul” din spatele şoferului pentru reclame

ratbv-inchiriaza-locul-din-spatele-soferului-pentru-reclame

30 de euro/lună pentru un ecran LED pe care să ruleze reclame şi informaţii!

RATBV a lansat o nouă licitaţie publică pentru a dota autobuzele şi troleibuzele pe care le deţine cu ecrane de tip LED, care să fie folosite atât pentru informarea călătorilor, cât şi pentru reclame. De fapt, operatorul de transport vrea să închirieze spaţiul aferent montării acestor echipamente în autobuze unei firme private şi în total, aceasta să instaleze 150 de ecrane. RATBV a mai efectuat în acest sens o licitaţie şi în luna iulie însă, deşi a existat un ofertant, contractul nu s-a materializat.

Faţă de licitaţia anterioară, preţul de pornire al chiriei pentru un astfel de ecran a crescut de la 10 euro la 30 de euro pe lună. Contractul ar urma să fie încheiat pe o perioadă de 12 luni, iar ofertele de la firmele interesate sunt aşteptate până în data de 3 decembrie 2018. Câştigătorul ar urma să fie stabilit pe 10 decembrie 2018, după care va urma o perioadă de contestaţii de 5 zile lucrătoare.

În conformitate cu cerinţele operatorului de transport ecranele ar urma să fie instalate în zona din spatele şoferului, să aibă o diagonală de minimum 21 de Inch cu rezoluţie minim HD şi să conţină un player digital capabil să ruleze şi să stocheze spoturi publicitare în format minim HD.

În conformitate cu caietul de sarcini aferent licitaţiei, conţinutul materialului ce va rula pe parcursul unei ore va conţine 10 minute de informaţii de interes pentru RATBV, 10 minute pentru informaţii de interes general, local sau naţional şi 40 de minute vor fi utilizate de către firma care le montează pentru publicitate.

Va fi declarată câştigătoare oferta care va îndeplini toate condiţiile tehnice şi va oferi chiria cea mai mare pentru instalarea fiecărui ecran LED.

Comentarii

Ultimă oră