Sari la conținut

RATBV face apel la călători: „Ţineţi-vă bine în autobuz”!

ratbv-face-apel-la-calatori-tinetiva-bine-in-autobuz

   RATBV SA face un apel către utilizatorii sistemului de transport public de călători „să utilizeze în timpul deplasările cu autobuzele şi troleibuzele barele şi mânerele de sprijin în vederea eliminării posibilităţilor de accidentare în cazurile de urgenţă”.


   Potrivit companiei, conducătorii auto ai RATBV sunt instruiţi periodic, inclusiv de către agenţi ai Poliţiei Rutiere, cu privire la adoptarea unei maniere de condus cât mai preventive, însă în trafic apar situaţii de urgenţă în care se impune frânarea mai bruscă, iar acest fapt poate genera accidentări ale călătorilor care nu se ţin de barele sau mânerele de susţinere.


     „Îi rugăm pe călători să înţeleagă faptul că solicitarea noastră are în vedere exclusiv siguranţa lor în timpul călătoriei şi se bazează pe faptul că în ultima perioadă au avut loc mai multe incidente soldate cu rănirea unor pasageri. De asemenea, le adresăm călătorilor rugămintea de a nu se sprijini de barele ce acţionează uşile de acces în autobuze, existând şi în aceste cazuri pericolul producerii unor accidente”, a precizat Silviu Ştefan, purtător de cuvânt RATBV.

Comentarii

Ultimă oră