Sari la conținut

RATBV creşte frecvenţa autobuzelor pe 9 linii, odată cu începerea şcolii

ratbv-creste-frecventa-autobuzelor-pe-9-linii-odata-cu-inceperea-scolii-

RATBV SA va creşte de luni, 9 septembrie 2019 frecvenţa de circulaţie pe nouă linii de autobuz, adaptând în acest fel oferta de transport la cererea existentă din momentul începerii cursurilor unităţilor şcolare.


  Astfel, vor fi modificate orarele liniilor 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 şi 52. De asemenea, începând cu aceeaşi dată va fi modificat şi graficul de circulaţie al liniei 31, pentru a se realiza corelarea acestuia cu orarul liniei 32, ambele linii deservind zona Valea Cetăţii.

În conformitate cu precizările reprezentanţilor RATBV, noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro , în secţiunea „Trasee şi orare“, începând de sâmbătă, 07 septembrie 2019.

Duminică, 08 septembrie 2019, vor fi actualizate şi afişele cu graficele de circulaţie din toate staţiile. Toate tabelele ce conţin noile orare de circulaţie ale liniilor menţionate, postate pe site sau afişate în staţii, vor conţine menţiunea „Valabil din data de 09.09.2019“.

Comentarii

Ultimă oră