Sari la conținut
rat-reia-circulatia-pe-traseul-5m

Regia Autonomă de Transport (RAT) Brasov aduce la cunostinţa călătorilor faptul că, începând de marţi, 15 octombrie 2013, va fi reluată circulatia autobuzelor pe linia 5M, pe traseul Stadionul "Municipal" - Măgurele.

Reluarea circulatiei pe acest traseu este posibilă datorită finalizării lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere din zona platformei industriale Măgurele. În cursul zilelor lucrătoare ale săptămânii, primele curse ale liniei 5M vor pleca la orele 06.40 din capătul de linie Stadionul "Municipal", iar la 07.05 din cartierul Măgurele. Seara, ultimele curse se vor efectua de la orele 19.30 din capătul de linie Stadionul "Municipal", iar la 20.00 din cartierul Măgurele.

În zilele sfârsitului de săptămână si în zilele de sărbătoare, primele curse se vor efectua de la 07.30 de la Stadionul "Municipal" si de la 08.00 din Măgurele, iar ultimele la 19.30 din Stadionul "Municipal" si de la 20.00 din Măgurele.

Persoanele care detin abonamente pe linia 14 vor putea circula până la sfârsitul valabilitătii acestor documente si pe linia 5M. Începând cu aceeasi dată, circulaţia pe linia 14 va reveni la traseul obisnuit, între capetele de linie Livada Postei - Fabrica de Var. Noile orare de circulatie ale celor două linii vor fi afisate pe site-ul Regiei, respectiv www.ratbv.ro, în sectiunea "Trasee si orare", precum si în toate statiile de pe trasee.

Comentarii

Ultimă oră