Sari la conținut
rally-pentru-amatori

Duminică, liniștea cartierului Bartolomeu a fost perturbată de zgomotul motoarelor turate și al scârțâitului de roți. Responsabili au fost cei peste 30 de piloți amatori care s-au înscris la prima etapă a Promo Rally Brașov. Competiția, care s-a desfășurat pe locul fostului stadion Municipal, a fost gustată din plin și de câteva sute de fani veniți să vadă, de ce nu, viitorii campioni.

Alergată pe un traseu de asfalt improvizat pe terenul fostului stadion Municipal, prima etapă a Promo Rally Brașov a ieșit foarte bine. 35 de piloți s-au înscris în competiție înainte ca organizatorii să oprească înscrierile. Etapa pilot a mini-campionatului destinat amatorilor a fost apreciata atât de piloți, cât și de spectatorii veniți în număr mare.

Lupta cu secundele a fost pasionantă iar Cosmin Bălan a reușit cel mai rapid timp al zilei, cu o manșă de 3 minute și 29 de secunde, devansându-l la ambele parcurgeri ale traseului pe Matei Stancu. Bălan pe un Renault Megane RS și-a trecut astfel în cont victoria clasei R3. Clasa R1, destinata propulsoarelor sub 1600 cmc, a fost câștigată de Lucian Țugulea, la volanul unui VW Polo. Victoria Clasei R2, destinata propulsoarelor cu cilindree echivalata intre 1601 si 2200 cmc i-a revenit lui Tudor Oancea (VW Polo).

Organizatorii Promo Rally s-au declarat placut surprinsi de interesul crescut venit din partea concurentilor si isi propun organizarea unei noi etape in 13 decembrie, cu un traseu nou, care sa permita acceptarea unui numar mai mare de concurenti la start.

Comentarii

Ultimă oră