Sari la conținut

Racola tinere pe Facebook şi le obliga să se prostitueze în Austria

racola-tinere-pe-facebook-si-le-obliga-sa-se-prostitueze-in-austria

Un bărbat care a racolat mai multe tinere pe Facebook şi le-ar fi obligat să se prostitueze a fost arestat, fiind prins după ce una dintre victime a reuşit să fugă din maşina acestuia, în Vama Borş, femeia reclamând că o bătea şi o obliga să se prostitueze în Austria.

Bărbatul a fost prins în 25 septembrie, în Vama Borş, unde era într-o maşină, împreună cu una dintre victimele sale, intenţionând să meargă în Viena, Austria. Tânăra a reuşit să fugă din maşină şi le-a povestit poliţiştilor de la punctul de trecere a frontierei că era în autoturism cu Adrian Tiutiu, în vârstă de 34 de ani, din județul Brăila, care a bătut-o de mai multe ori şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) l-au reţinut în 27 septembrie pe Adrian Tiutiu şi au cerut Tribunalului Bihor arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, solicitarea fiind admisă duminică de instanţă, informează mediafax.ro. Anchetatorii au stabilit că bărbatul ar fi racolat șase tinere, cu care comunica pe Facebook şi le-ar fi obligat să se prostitueze, obţinând de pe urma acestora sume mari de bani.

Tânăra care era cu Adrian Tiutiu în maşină în Vama Borş fusese racolată de către acesta în urmă cu aproape un an. Bărbatul ar fi convins-o atunci să plece de la locuinţa mamei ei din Germania şi să vină la el în Viena. Ulterior, tânăra a fost obligată să se prostitueze, aceasta spunându-le anchetatorilor că Adrian Tiutiu o lovea în cap cu pumnii și picioarele pentru a o determina să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane. Tânăra a sta în Austria împreună cu Adrian Tiutiu, iar acesta o ducea în mai multe locuinţe din Viena pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţii găsiţi de el.

Comentarii

Ultimă oră