Sari la conținut

„Rabla pentru electrocasnice”, direct la magazin, până pe 31 decembrie

rabla-pentru-electrocasnice-direct-la-magazin-pana-pe-31-decembrie

Altex România le oferă clienţilor care predau spre reciclare electrocasnicele vechi un voucher ce poate fi utilizat la achiziţionarea oricărui alt produs din magazin, în cadrul campaniei „Rabla pentru electrocasnice”.


   Valoarea acestuia a fost majorată de la 100 de lei la 150 de lei. Campania din acest an se va derula până în 31 decembrie 2020, dată până la care retailerul pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara un serviciu complet de colectare şi reciclare a echipamentelor vechi, oferind la schimb un voucher valoric care poate fi folosit la achiziţia de produse din reţeaua de magazine Altex şi Media Galaxy sau de pe site-urile oficiale ale acestora.


       Printre produsele incluse în campanie se numără frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigofirice, maşini de spălat rufe automate, uscătoare de rufe automate sau maşini de spălat vase.


   „Prin programul de reciclare Rabla pentru electrocasnice venim în întâmpinarea clienţilor noştri din ţară cu un serviciu integral de colectare selectivă a electrocasnicelor vechi şi îi susţinem financiar în procesul de achiziţionare a unui aparat nou, cu clasă energetică mai bună. În plus, alături de ECOTIC, susţinem o dezvoltare sustenabilă a comunităţii, asigurându-ne că deşeurile periculoase colectate sunt valorificate, iar materiile prime secundare se reîntorc în circuitul economic“, a explicat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Comentarii

Ultimă oră