Sari la conținut
puncte-de-sub-turnul-chindiei-

Unirea Tărlungeni nu a mai simţit gustul victoriei de pe 12 septembrie, când învingea în etapa a 3-a Universitatea Cluj cu 1-0 pe teren propriu. De atunci şi până acum, au urmat cinci înfrângeri şi trei egaluri. Sâmbătă, Unirea va avea o nouă şansă de a câştiga, însă meciul de la Târgovişte, cu Chindia, se anunţă a fi mai mult decât disputat. Din păcate, Dan Bona nu va putea să stea pe bancă, fiind suspendat şi la acest joc.

Târgovişte poate să le priască braşovenilor. În etapa a 5-a din Liga a 2-a, FC Braşov învingea Chindia în deplasare cu 2-1.

Sâmbătă, Unirea Tărlungeni joacă în Dâmboviţa, în runda a 12-a din Seria Vest, iar punctele devin mai preţioase ca oricând, într-un moment în care nu mai este permis niciun pas greşit.

Tărlungeniul va merge la Târgovişte cu Dan Bona suspendat, dar şi fără aportul lui Liviu Nicolae şi Dâlbea, în continuare accidentaţi.

De partea cealaltă, Chindia stă bine în clasament pentru o nou promovată, fiind pe locul 4. Însă, şi echipa târgovişteană vine după o înfrângere pe terenul UT-ei Arad.

În acest moment, Unirea este pe locul 13, poziţie care duce direct în Liga a 3-a. Totuşi, pentru formaţia lui Dan Bona încă mai există speranţe, iar acestea se leagă de cele 4 puncte care o separă faţă de următoarea clasată, FC Caransebeş. În această etapă, Caransebeşul joacă acasă cu Mioveni, formaţie care se luptă pentru pătrunderea în play-off.

Comentarii

Ultimă oră