Sari la conținut

ProTV mai primeşte o lovitură de la Antena 1! Smiley, Loredana şi Moga vor continua fără el

protv-mai-primeste-o-lovitura-de-la-antena-1-smiley-loredana-si-moga-vor-continua-fara-el

Antena 1 continuă campania de transferuri cu vedete de la ProTV. Un important om din echipa de la "Vocea României" a semnat cu trustul din Băneasa. George Natsis, cunoscut compozitor şi muzician al României, merge la Antena 1 împreună cu bandul său, unul dintre cele mai lăudate şi căutate banduri de muzică live. Astfel, alături de el va fi nucleul trupei, format din apreciatul toboşar Vlad Popescu şi chitaristul Nicu Patoi, artist ce face parte şi din trupa juratului "X Factor" Ştefan Bănică Jr. Împreună cu aceştia vor performa şi clăparul Sorin Dragoş cu trei suflători, scrie ziarulring.ro. Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a supershow-ului "Dancing with the stars".

Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a supershow-ului "Dancing with the stars"

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/239483/2014/ProTV-mai-primeste-o-LOVITURA-de-la-Antena-1-Smiley-Loredana-si-Moga-vor-continua-FARA-ELTrupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a supershow-ului "Dancing with the stars"

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/239483/2014/ProTV-mai-primeste-o-LOVITURA-de-la-Antena-1-Smiley-Loredana-si-Moga-vor-continua-FARA-EL

Comentarii

Ultimă oră