Sari la conținut

Protestatar coborât de pe clădirea Tribunalului după șapte ore

protestatar-coborat-de-pe-cladirea-tribunalului-dupa-sapte-ore-

Potrivit Bună ziua Brașov, cunoscut de mulți ani pentru protestele cauzate de confiscarea vacilor acestuia, brașoveanul Gheorghe Botorog s-a urcat pe clădirea Tribunalului, de unde a fost convins să coboare de către vicepreședintele instituției, Cristina Ciolacu, după șapte ore și jumătate.

În jurul orei 13.50, la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, unul cu autoscară și doi alpiniști iar pompierii brașoveni au cerut o pernă pneumatică de la ISU Covasna.

Acestora li s-au alăturat și echipaje de polițiști, jandarmi și negociatori.

Bărbatul a recurs la acest gest după ce a fost dat în judecată de către reprezentanții Tribunalului, deoarece, în ultima perioadă, acesta protesta în curtea instituției, scrie presa locală.

La Judecătoria Brașov a fost dată o sentință pe fond, în urma căreia, Gheorghe Botorog nu are voie să se mai apropie de clădireaTribunalului și i se solicită să înceteze orice tulburare a ordinii și liniștii publice în vecinătatea sediilor Tribunalului și Judecătoriei Brașov, la o distanță de 100 de metri.

Gheorghe Botorog a reușit să urce pe clădirea Tribunalului cu ajutorul unei schele folosită la lucrările desfășurate la imobil, conform Bună ziua Brașov.

Comentarii

Ultimă oră