Sari la conținut

Protejeaza mediul: sistem de incalzire economic si ecologic

Panourile radiante Heat-X reprezinta revolutia in incalzire, constituind o solutie economica si ecologica. Noutatea acestui sistem de incalzire o reprezinta tehnologia inovatoate pe baza careia functioneaza.

Departe de sistemele traditionale de incalzire, panourile radiante nu functioneaza pe principiul convectiei, prin care se realizeaza transferul aerului cald si rece in incapere, ci pe principiul incalzirii prin unde termice, respectiv raze infrarosii. Razele infrarosii reprezinta 55% din compozitia radiatiei solare, astfel, panourile radiante vor deveni soarele din casa dumneavoastra. Prin unde termice, panourile radiante incalzesc corpurile din incapere, acestea inmagazineaza caldura si o emit la randul lor, astfel realizandu-se o caldura ambientala omogena. Pentru a imbina armonios utilul cu placutul, panourile radiante Heat-X si-au imbogatit gama cu 130 de variante cu suprafete pictate, oferind un design modem incaperii .

In contextual cresterii continue a pretului gigacaloriei si al eliminarii subventiilor, panourile radiante devin solutia ideala pentru incalzirea spatiului dumneavoastra, cu un raport excelent calitate-pret. www.panourielectrice.ro

Comentarii

Ultimă oră