Sari la conținut
promo-rally-total-continua-cu-etapa-a-iia

Cea de a doua etapă a Campionatului Judeţean Promo Rally TOTAL va avea loc duminică, 19 noiembrie 2017, la Braşov pe un circuit trasat pe vechea locaţie a Stadionului Municipal din Braşov.


Desfăşurat sub deviza “Ofensiv pe circuit. Defensiv pe şosea”, proiectul Promo Rally TOTAL a debutat în sezonul 2017-2018 cu un număr record de participanţi (60) în prima etapă şi premizele ca acest număr să fie atins şi pentru cea de a doua etapa sunt optimiste, dat fiind faptul că la ora redactării comunicatului lista de înscrieri cuprinde 40 de nume. Lista rămâne deschisă până vineri, 17 noiembrie, ora 20.


Ca de obicei lista de înscrieri cuprinde participanţi amatori, dar şi o serie de piloţi licenţiaţi care vor evolua într-o categorie separată de piloţii amatori. Demn de consemnat prezenta pe lista licenţiaţilor înscrişi pentru etapa a II-a a bine cunoscutului pilot de coastă bucureştean Lucian Răduț.

Mi-am propus să particip la majoritatea acţiunilor de acest gen organizate în ţară. În primul rând, pentru că sunt conştient că prin asemenea evenimente trebuie să încercăm noi, profesioniştii breslei, să implementăm în conştiinţa viitorilor piloţi conceptul “Ofensiv pe circuit. Defensiv pe şosea”. Cred şi sper că asemenea evenimente vor face să scadă numărul accidentelor cauzate de viteza şi lipsa de experienţă în şofat de pe drumurile publice. De asemenea cred şi sper că un campionat de asemenea anvergură va scoate la lumină tineri talentaţi dornici să facă performanţă în cadru organizat”, a declarat Lucian Răduț.

Traseul de concurs pentru etapa a doua va fi redesenat faţă de prima etapă şi va fi la dispoziţia participanţilor duminică începând cu ora 8.


Dorim să-i informăm pe toţi cei care şi-au exprimat dorinţa de a participa precum şi pe cei care o vor face până vineri, că dat fiind trecerea la ora de iarnă (se întunecă la ora 17) cursa de duminică începe la ora 9”, a declarat Cristian Andrei, managerul evenimentului.

Prognoza pentru duminică este pentru o vreme umedă, sunt aşteptate chiar şi reprize de ploaie, ceea ce va face şi mai spectaculoasă evoluţia concurenţilor care vor fi confruntaţi şi de posibile probleme de aderanță.


Program eveniment
- 09:00 – 10:30 - Recunoașterea traseului
- 10:30 – 16:00 - Manșe de concurs
- 16:30 - Festivitatea de premiere

Promo Rally TOTAL este organizat sub egida Asociaţiei Județene de Automobilism Sportiv Braşov, după normele şi regulamentele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Comentarii

Ultimă oră