Sari la conținut
proiectie-gratuita-la-cityplex-brasov-(1)

În cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex Brasov vă invită joi, 8 august, la ora  16:45, la proiecția filmului „KAPRINGEN / DETURNAREA”, cu regia şi scenariul semnate de Tobias Lindholm.Intrarea e liberă – în limita locurilor disponibile. Puteti confirma prezența la telefon: 0368.409.064, 0728.800.474

Tobias Lindholm e cunoscutul scenarist de la The Hunt/Vânătoarea (2012) şi Submarino (2010). Kapringen / Deturnarea este cel mai bun film danez al anului trecut, după The Hunt (de Thomas Vinterberg).


Cargobotul sub pavilion danez MV Rozen este deturnat de piraţii somalezi în largul Oceanului Indian. Răscumpărarea iniţială cerută de aceştia autorităţilor daneze se ridică la 15 milioane de dolari. Începe o negociere dură, după regulile bazarelor orientale, negociere care se întinde pe circa 4 luni de zile şi care are ca miză vieţile membrilor echipajului.
Filmul urmăreşte îndeaproape traseele a două personaje. Primul este captivul Mikkel (interpretat de Pilou Asbæk), bucătarul vasului, cel folosit de piraţi pentru negocierile cu baza. De partea  cealaltă se află CEO-ul companiei de shipping (actorul Søren Malling), din Copenhaga, cel care decide să ia în propriile mâini sarcina dificilă a negocierilor cu piraţii.

Comentarii

Ultimă oră