Sari la conținut

Luna februarie este luna revenirii cineclubului la biblioteca judeţeană.  Vineri, 03.02.2012, la Mansarda Casei Baiulescu, începând cu ora 18,00 - se vor proiecta scurtmetraje în regia lui Victor Dragomir.

“Cumpărături de ultim moment” (2009)
“Close Encounters of the Third Reich” (2009)
“Fotografia” (2010)
“Strung Love” (2010)


Proiectia va avea loc în prezenţa regizorului Victor Dragomir. După vizionare urmeaza sesiunea de întrebări şi discuţii. Moderator Mara Oprisiu, jurnalist independent. Intrarea e liberă. La ediţiile de anul trecut sala a fost neîncăpătoare pentru cinefilii din Braşov dornici să vadă filme produse de regizorii tineri.

Victor Dragomir s-a născut pe 12 noiembrie 1984, la Câmpina, oraș pe care îl adoră, a absolvit o facultate de psihologie, dar nu s-a putut vedea stând într-un fotoliu de piele cu un carnețel în mâini pentru restul vieții. De aceea a dat la regie de film la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București (UNATC), absolvind în 2010. A publicat o carte de care e destul de mulțumit. Îi plac: poveștile scrise ori filmate; să conducă seara pe străzi pustii; să lucreze la proiecte alături de echipa sa; bomboanele M&M.

Comentarii

Ultimă oră