Sari la conținut

Proiecție de film în scop caritabil pentru Robert Cadar

proiectie-de-film-in-scop-caritabil-pentru-robert-cadar

Brașovenii sunt invitați la un eveniment caritabil în sprijinul lui Robert Cadar, îndârjit luptător cu viața, iubitor de mișcare și alergare, care are nevoie de sprijin pentru a învinge boala cu care se lupta de un an.

Evenimentul presupune o proiecție de film despre sănătate și mișcare, despre cum ne putem redobândi starea de bine prin activitate fizică, cele două fiind componenente necesare unei vieți de calitate.

Joi seara, de la ora 20:30, la Hof Cafe va fi proiectat filmul „Aurul toamnei” de Jan Tenhaven – povestea plină de speranță a cinci atleți seniori de diferite naționalități, toți cu vârste cuprinse între 80 și 100 de ani, toți uniți de același țel – dorința de a participa la campionatul World Masters din orașul finlandez Lahti. Privitorii vor avea parte de un film candid despre dragostea pentru sport și dragostea de viață în general, care include câteva demonstrații remarcabile de voința și curaj în fața vieții, dar și ocazionale momente de nostalgie și melancolie.

Donațiile primite de la fiecare dintre cei prezenți vor fi de mare ajutor pentru acest om puternic și sufletist, Robert Cadar!

Un tanar dedicat pana acum proiectelor de voluntariat, are acum nevoie de ajutor. Inginer, blogger, fotograf și alergător montan, Robert Cadar a sprijinit în ultimii ani nenumarate cauze bune.

Din pacate și el a fost diagnosticat recent cu o formă rară de cancer. Tanarul de 38 de ani a trecut printr-o operație grea și urmează un tratament dur și costisitor. Sute de oameni îl susțin însă, ca să se faca bine.

Robert Cadar un iubitor al mișcării și al muntelui a adunat laolaltă până nu demult o mulțime de prieteni, pe care i-a convins că sportul înseamnă sănătate și pe care i-a reunit într-un soi de club neoficial. Iar alergarea montană nu este singurul său punct forte: în 2014 a fost desemnat voluntarul anului, după ce a mobilizat resurse incredibile pentru ajutorarea persoanelor cu handicap, donarea de sânge, acțiuni de ecologizare și împădurire. Optimismul său incurabil l-a ajutat să nu se lase doborât de diagnosticul primit.

Evenimentul caritabil se desfășoară joi seara, 17 august 2017, la HOF CAFE (Piața Sfatului, nr 14, Brașov), de la ora 20.30.

Comentarii

Ultimă oră