Sari la conținut

Proiecte ingenioase prezentate și în acest an la evenimentul Absolvenții în fața companiilor – AFCO 2021

proiecte-ingenioase-prezentate-si-in-acest-an-la-evenimentul-absolventii-in-fata-companiilor-afco-2021

Proiecte ingenioase prezentate și în acest an la evenimentul „Absolvenții în fața companiilor – AFCO 2021”.

La ediția din acest an, care a avut loc într-un cadru mai restrâns, fără prezența publicului, aproximativ 300 de studenți și-au prezentat lucrările în fața reprezentanților companiilor.

În total, 15 firme au răspuns invitației de a participa la AFCO 2021. Studenții au avut ocazia să-și prezinte lucrările de diplomă sau proiectele de grup, pe un poster A1, astfel încât să convingă atât reprezentanții companiilor multinaționale, cât și juriul conferinței că propriul proiect merită să fie declarat câștigător. Mai mult, tinerii au avut ocazia să participe la interviuri și discuții cu reprezentanții firmelor.

Proiectul „Automotive HMI Display” al studentului Niculcea Mircea Andrei, și proiectul „Obstacole psihologice în căutarea ajutorului de specialitate la persoanele de genul masculin” al studentei Iulia Grabovski, sunt cele două lucrări câștigătoare ale premiilor speciale Absolvenții în fața companiilor – AFCO 2021. Premiile au constat în trotinete electrice, ceasuri smart, tricouri și alte mici surprize pentru studenți.

Comentarii

Ultimă oră