Sari la conținut

Program special pentru perioada Sărbătorilor la pieţele din Brașov

program-special-pentru-perioada-sarbatorilor-la-pietele-din-brasov

În pieţele agro-alimentare din Braşov există 140 de tarabe amenajate pentru vânzarea mieilor. 50 de locuri se află în Piaţa Astra, 50 la Piaţa Dacia, 30 la Piața Star, iar 10 locuri, la Piaţa Tractorul. La Piaţa Bartolomeu a fost închiriat, un loc pentru vânzarea mieilor.

Comercianţii care vând miei pentru sărbătorile Pascale în pieţele braşovene provin din municipiul reşedinţă de judeţ, dar şi din comuna Bran şi din zona Făgăraşului, precum şi din judetul Covasna (inclusiv cei din Întorsura Buzăului). Comercializarea mieilor se va face până la sfârşitul acestei săptămâni.


  Reprezentanţii Serviciului Public Administrare Pieţe atrag atenţia că în perioada sărbătorilor va exista un program special pentru funcţionarea pieţelor agro-alimentare.


  La Piața Astra şi la Piața Dacia programul de funcţionare va fi între orele 6.00 şi 21.00 în sâmbăta de dinaintea Paştelui (pe 15 aprilie 2017), iar luni, în a doua zi de Paşte (17 aprilie 2017) , între orele 6.00 - 16.00.

La celelalte pieţe din oraş, respectiv la Tractorul, Bartolomeu şi Star, programul este ceva mai scurt. Astfel, sâmbătă, aceste pieţe vor fi deschise între orele 7.00 - 20.00, iar luni, între 7.00 şi 16.00.

Duminică (16 aprilie 2017), în ziua de Paște, toate pieţele din Brașov vor fi închise.

Comentarii

Ultimă oră