Sari la conținut
program-prelungit-la-pasapoarte

Pentru că urmează o perioadă aglomerată la serviciul paşapoarte, programul  s-a prelungit  cu 2 ore. Totodată, persoanele care doresc să îşi înoiască documentele, trebuie să ştie că legea a fost modificată.

Astfel, paşapoartele simple nu vor mai fi eliberate în 3 zile, ci în 30 de zile, iar termenul de valabilitate a paşaportului electronic se prelungeşte de la 5 la 10 ani, iar cele simple temporare, cu valabilitate de un an, se vor elibera în termen de trei zile doar  atunci când există o urgenţă dovedită cu acte.

În ultimul an, activitatea serviciului paşapoarte tinde să se îmbunătăţească şi datorită faptului că a fost suplimentat numărul angajaţilor.

Cum conducerea se asteaptă ca în această perioadă activitatea să crească, iar serviciul de la Făgăraş a fost desfiinţat, programul a fost prelungit, în fiecare zi, cu două ore, mai exact până la 18.30.

Cei care deţin custodia completă pentru un copil, trebuie să ştie că se pot adresa serviciului paşapoarte doar în cazul în care în document este specificat clar că pot cere în numele copilului paşaport.

Totodată, pentru a nu bulversa activitatea, cetăţenii sunt rugaţi să aibă dosarele complete iar, în cazul programărilor online, să nu uite să le confirme în maxim 2 ore.

Comentarii

Ultimă oră