Sari la conținut
prognoza-meteo-pe-trei-zile

Joi vremea se răcește simțitor în est şi sud-est, iar la nivelul întregii ţări avem parte de o zi răcoroasă pentru sfârşitul lunii mai. Vor fi nori şi ploi în majoritatea regiunilor, dar acestea vor fi slabe cantitativ şi se vor semnala local la munte şi pe arii restrânse în rest, scrie realitatea.net.


METEO MUNTE

La munte vremea se va ameliora uşor sub aspectul precipitaţiilor, dar se menţine rece pentru sfârşitul lunii mai. Cerul va fi temporar noros şi local, mai ales în cursul zilei, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. La amiayă termometrele vor indica 11 grade la Stâna de Vale, 9 la Sinaia și Predeal, 8 în Păltiniș, 7 în Semenic și 4 sus pe Ceahlău.


VREMEA PE 2 ZILE

Vineri vremea va fi predominant frumoasă şi se încălzește, însă tot va fi frig pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 24 de grade .

Sâmbătă vremea se menţine predominant frumoasă şi continuă să se încălzească. Vântul va avea unele răbufniri în est şi sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22  și 27 de grade.

La început de weekend vremea se menţine frumoasă şi continup să se încălzească, astfel că la amiază vor fi în jur de 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Comentarii

Ultimă oră