Sari la conținut

Produse de post la Târgul Slow Food din Piaţa Sfatului

produse-de-post-la-targul-slow-food-din-piata-sfatului

Ca in fiecare sfarsit de luna, brasovenii vor putea sa se aprovizioneze cu bunatati traditionale, naturale şi gustoase, de la Targul Targul Slow Food “Roadele Pamantului", din Piaţa Sfatului.

Oferta celor 40 de expozanti este foarte variata, indiferent ca sunteti interesati de produsele "de dulce" sau de cele de post, anunta organizatorii.  Cei care tin postul Craciunului vor gasi in centrul orasului zacusca pentru toate gusturile, conserve de casa, pastrav afumat si inclusiv deserturi de post de sezon, precum prajitura cu dovleac. Daca vi se va face frig, organizatorii va asteapta la standul propriu cu  vin ecologic fiert si aromat cu scortisoara, si cu ceai.

Nu vor lipsi nici branzeturile, specialitatile din carne, ouale ecologice, uleiul presat la rece, painea pe vatra, mustarul de Tecuci, turta dulce si prajiturile de casa, siropurile, vinul si palinca. In plus, familia Catean din Rotbav a pregatit doua noi sortimente de branzeturi afumate, facute dupa vechi retete ale oierilor din Carpati.  Produsele pentru fortifierea in mod natural a sistemului imunitar vor fi din nou la mare cautare. Asadar, de la targ puteti alege dintr-o varietate de sortimente de miere si alte produse apicole: capaceala, tinctura de propolis, Apilarnil si chiar faguri cu miere, crescuti direct in borcan.
   Piata va fi deschisa atat sambata, cat si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.

Comentarii

Ultimă oră