Sari la conținut

Proceduri estetice pentru o piele și un corp de invidiat

proceduri-estetice-pentru-o-piele-si-un-corp-de-invidiat-

Odată cu venirea iernii începi din nou să te gândești la perioada sărbătorilor de iarnă în care devii mai îngăduitor în ceea ce privește regimul alimentar și te bucuri de micile plăceri alimentare. Dar nu ar fi mai plăcut să ajungi la Anul Nou fără gândul că în ianuarie va trebui să ai o perioadă de regim?

Mai mult decât atât, venirea sezonului rece presupune nu doar schimbarea de garderobă, ci și acordarea unei atenții deosebite îngrijirii pielii, care este confruntată acum cu noi provocări: frigul, umiditatea scăzută, vântul și diferențele mai de temparatură.

În zilele noastre, indiferent de sezon, corpul ideal nu este deloc o iluzie ci un vis care are toate șansele să devină realitate.

De la îndepărtarea părului nedorit până la eliminarea excesului de grăsime și reducerea celulitei, tratamentele pentru remodelare corporală se numară printre cele mai eficiente proceduri din domeniul esteticii generale și a pielii.

Iată care sunt procedurile estetice la care trebuie să apelezi atunci când îți dorești un corp și o piele de invidiat, cu eforturi minime.

Epilarea definitivă cu laser

Ar fi mult mai simplu dacă nu ar trebui să mai duci grija părului nedorit, care îți dă bătăi de cap indiferent de ce metodă de epilare folosești. Dacă nu ești mulțumită de epilarea cu ceară, creme sau lama de ras, care pot lăsa în urmă umflături, zgârieturi, arsuri sau urme de ceară, varianta optimă pentru a evita toate aceste neplăceri este epilarea definitivă.

Epilarea definitivă cu laser este una dintre cele mai frecvente proceduri estetice efectuate pe termen lung. Este o tehnică care foloseşte fascicule de lumină extrem de concentrate pentru a penetra foliculii de păr. Aceasta se obţine cu ajutorul unui dispozitiv care foloseşte lumina intensă pulsată (IPL) care încălzeşte firul de păr, fără să afecteze în niciun fel pielea. Căldura coboară până la rădăcina firului, pe care o distruge.

Este o procedură estetică foarte utilă și eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit de pe față, picioare, brațe, axile, zona inghinală și alte zone. Laserele pot fi aplicate pe firele de păr groase, închise la culoare, însă vor lăsa pielea din jur intactă.
Îndepărtarea permanentă a părului cu laser nu este recomandată pentru femeile gravide și pentru persoanele cu vârsta mai mică de 16 ani iar persoanele care suferă de infecții ale pielii, diabet sau cancer ar trebui să se consulte cu medicul lor înainte de a opta pentru tratamentul cu laser.

Remodelarea corporală

Remodelarea corporala consta în transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri și tehnici estetice și medicale noninvazive sau minim invazive. Concret, prin aceste proceduri este eliminat țesutul adipos, iar celulita este diminuată urmărindu-se în acelasi timp tonifierea pielii si a mușchilor.


Prin aplicarea corectă a câteva tehnici combinate de remodelare corporală se poate slăbi cu până la 50% mai mult și mai repede decât doar prin dietă și sport. Remodelarea poate acționa ca o pârghie strategic plasată, care te ajută să pierzi kilogramele în plus mult mai ușor și mult mai bine proporționat.


După ce masajul anticelulitic, drenajul limfatic, electrostimularea și împachetările și-au făcut efectul și au topit mare parte din grăsimea inestetică, va fi mult mai ușor să urmezi diferite programe de sport care îți vor tonifia mușchii pe care îi lucrezi cel mai intens. Silueta și pielea ta vor căpăta mult mai rapid aspectul ferm și sănătos pe care ți-l dorești.


Tratamentele de remodelare corporală pot fi urmate de persoane de toate vârstele, atât femei, cât și bărbați, și trebuie efectuate întotdeauna doar de personal autorizat.


Aceste tratamente sunt non invazive și au efecte spectaculoase asupra corpului, fiind eficiente și mai puțin complicate. Cu toate acestea înainte de orice tratament este important să găsești un furnizor de servicii de încredere care îți poate recomanda cele mai potrivite tratamente pentru tine, în urma efectuării unei evaluări corporale complete și complexe.


Lasă sănătatea și frumusețea pielii tale să fie principala preocupare a specialiștilor de la Excellent Estetique din Brașov unde vei găsi doar aparatură de ultimă generație și specialiști în epilarea definitivă cu laser și remodelare corporală: anticelulitic, slăbire localizată și fermitatea pielii.

Comentarii

Ultimă oră