Sari la conținut

Probleme pentru Ţiriac: dosar penal pentru vânătoarea de la Balc

probleme-pentru-tiriac-dosar-penal-pentru-vanatoarea-de-la-balc

Poliţiştii bihoreni au deschis un dosar penal în cazul vânătorii de la Balc, care se desfăşoară în acest weekend, după ce un bărbat a depus o plângere referitoare la modul în care sunt tratate animalele şi a sunat la 112, poliţiştii mergând sâmbătă pe domeniul de vânătoare pentru a face constatarea, scrie gandul.info. Tradiţionala vânătoare organizată la Balc de omul de afaceri Ion Ţiriac a început sâmbătă, când a avut loc şi un incident.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că poliţiştii au deschis un dosar penal în urma unei sesizări făcute de un bărbat din Braşov în legătură cu vânătoarea de pe domeniul privat de la Balc.

„În cursul zilei de ieri (sâmbătă - n. r.), un bărbat din judeţul Braşov a depus o plângere penală la Poliţia Marghita. A sesizat lucruri despre felul în care sunt tratate animalele. Poliţiştii au deschis dosar penal şi au fost la faţa locului să constate cele sesizate, conform procedurilor", a declarat Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, acelaşi bărbat care a făcut sesizarea la Poliţia Marghita a sunat şi la numărul de urgenţe 112 pentru a depune plângere. Întrucât domeniul de la Balc este privat, vânătoarea de acolo nu se supune Legii vânătorii, a precizat sursa citată.

Comentarii

Ultimă oră