Sari la conținut

Problemă „rezolvată” pe DN 11 pentru a împiedica virarea la stânga

problema-rezolvata-pe-dn-11-pentru-a-impiedica-virarea-la-stanga

Problemă „rezolvată” pe DN 11 pentru a împiedica virarea la stânga spre „Fish4Life”: accesul a fost blocat în totalitate cu un parapet metalic, deşi în zonă mai sunt şi alte proprietăţi!

După ce în urmă cu câteva săptămâni, poliţiştii împreună cu drumarii au luat decizia să interzică accesul la stânga pe DN 11 în zona de intersecţie cu un drum lateral, care face accesul spre restaurantul „Fish4Life” şi mai multe proprietăţi, acum s-a trecut la măsuri mai drastice, ţinând cont că marcajul era modificat abuziv peste noapte, iar indicatoarele distruse şi ele.


   Astfel, angajaţii de la drumuri au montat astăzi un parapet metalic în dreptul drumului, fără a mai exista posibilitatea de a intra pe şoseaua pietruită direct din drumul naţional.


   Deşi drumul e amenajat de ani buni, autorităţile şi-au dat seama acum că… nu e autorizat!

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, accesul a fost închis la cererea Poliţiei Rutiere, fiindcă de fapt nu există un acces autorizat spre respectivul drum lateral şi pentru că marcajul şi indicatorul care interziceau accesul la stânga nu erau respectate.

Astfel, cei care au proprietăţi în zonă şi au devenit victime colaterale, ţinând cont că măsura a fost luată în special pentru cei care vin la restaurant, trebuie să vină pe un drum care porneşte din comuna Hărman, dar nu este modernizat şi se alfă într-o stare mai proastă.

   Oficialii DRDP au adăugat că drumul va rămâne închis, până când Primăria Hărman va obţine autorizaţie de acces din DN 11, ceea ce implică şi o resistematizare a circulaţiei, astfel încât accesul să se facă în condiţii de siguranţă.


   „Există doar un drum de exploatare care aparţine de UAT Harman şi tot Primăria Hărman urmează să obţină autorizatie de acces în condiţii de siguranţă. În conformitate cu o situaţie prezentata de Poliţie, în zona respectivă s-au petrecut 40 de accidente în ultimii 4 ani. Zona respectivă are acces pe un alt drum care vine prin spate, din Hărman. Drumul a fost inchis la cererea Poliţiei Rutiere după ce marcajul si indicatoarele din zona au fost distruse de mai multe ori şi s-a considerat că astfel se vor preîntâmpina astfel de abuzuri pe viitor”, au explicat oficialii de la Drumuri.

Comentarii

Ultimă oră