Sari la conținut

Prinşi furând combustibil din maşini aflate în parcări

prinsi-furand-combustibil-din-masini-aflate-in-parcari

Trei tineri din Braşov au fost prinşi  în timp ce furau  combustibil de la diferite autoturisme, parcate pe str.Pîrîului. Poliţiştii au fost sesizaţi la 112, marţi noaptea că, trei persoane, ce foloseau un autoturism marca Volkswagen Lupo, fură combustibil.Ajunşi la faţa locului poliţiştii au prins în flagrant pe D.I., în vârstă de 21 ani, C.A., de 18 ani, şi P.Ş., de 18 ani, toţi domiciliaţi în municipiul Braşov.
       În momentul descinderii, D.I. se afla sub un autoturism marca Daewoo Matiz, din care, prin secţionarea furtunului de alimentare al rezervorului, fura combustibil. În autoturismul Volkswagen Lupo a fost găsit în portbagaj un bidon de aprox.20 de litri, aproape plin cu un lichid de culoare gălbuie, cu miros de benzină, iar pe podeaua din spatele scaunului faţă, un pet de 5 litricu cu un lichid cu aceleaşi caracteristici, un furtun transparent de aprox.1,5 metri lungime şi două şurubelniţe, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Brasov.
           

D.I. a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore,  iar C.A. şi P.Ş. sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie.

Reporterii MIX TV au scris în premieră despre hoţii care s-au orientat, în ultimele zile, pe golit rezervoarele unora dintre autoturismele aflate în parcări. Vezi aici detalii

Comentarii

Ultimă oră