Sari la conținut
primul-proiect-pentru-aeroport-in-lucru-

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea, a semnat vineri contractul de servicii privind realizarea proiectului tehnic pentru Calea de rulare Alfa, platforma de îmbarcare-debarcare şi extinderea reţelelor de canalizare şi drenaj aferente pistei de decolare-aterizare a Aeroportului Internaţional Braşov - Ghimbav.

Câştigătorul licitaţiei trebuie să se ocupe şi de avizele necesare demarării lucrărilor, dar şi să ofere asistenţă tehnică pe parcursul derulării acestui contract.

Conform acestuia, preţul serviciilor este de circa 480.000 lei, iar durata de prestare a serviciilor este de 75 de zile, pentru fiecare etapă a proiectului fiind stabilit un termen clar de finalizare.

Pe lângă semnarea contractului pentru proiectarea suprafeţelor de mişcare, Executivul Consiliului Judeţean Braşov a elaborat documentaţia necesară lansării licitaţiei în vederea realizării studiului de fundamentare pentru aeroport. Dosarul a fost transmis spre avizare la Autoritatea Naţională pentru Achiziţii Publice.

Comentarii

Ultimă oră