Sari la conținut

Primele Știri ale zilei de VINERI - 05.05.2015 (VIDEO)

primele-stiri-ale-zilei-de-vineri-05052015-video

Primele știri ale zilei din Brașov! Ai ratat Primele informații ale zilei pe Mix 2 TV? Nici o problemă, le poți revedea oricând pe www.brasovultau.ro.

Titlurile Ediţiei!

Ţevile din beci aduc cheltuieli neprevăzute. De acest lucru s-au convins mai mulţi braşoveni  din cartierul Astra. Debranşaţi de la sistemul de încălzire centralizat, de câţiva ani, oamenii s-au trezit că au de achitat zeci de lei pentru ţevile de apă caldă, din beciul imobilului ce aparțin vechiului CET. Reprezentanţii Tektron le-au transmis locatarilor că dacă îşi vor izola ţevile din subsol vor scăpa de cheltuială. Oamenii spun însă că investiţia este prea mare în beci sunt zeci de metri de ţevi.

Spectaculos accident de circulație la ieșirea din Brașov spre Stupini. Un camion s-a răsturnat, a rupt gardul unei case și o conducta de gaz. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

  Închisoare cu executare pentru fosta şefă de la CEC Braşov. Florentina Tăvălică a fost condamnată la 7 ani de puşcărie într-un dosar în care este judecată pentru abuz în serviciu. Fosta directoare adjunctă a unităţii bancare a primit şi ea o pedeapsă cu executare. Sentinţa Tribunalului din Braşov nu este definitivă.

A fost la XFactor şi a ajuns aproape de semifinală fiind primii 15 concurenţi. Şi-ar fi dorit mai mult, dar nu se lasă!  Braşoveanul Alexandru Raicu iubeşte muzica şi această pasiune l-a determinat să-şi realizeze singur un videoclip. Are planuri mari, multe proiecte şi vise de împlinit…..toate având la bază notele de pe portativ şi versuri de creat.

VIDEO:

Comentarii

Ultimă oră