Sari la conținut
primele-stiri-ale-zilei-de-miercuri-video-(1)

Descinderi ale inspectorilor de la Protecţia Consumatorului împreună cu cei ai Inspectoratului Teritorial de Muncă în parcul cu dinozauri de la Râşnov.,,Sunt chestiuni care îi pot pune în pericol pe cei care vizitează parcul.,, , a declarat, imediat după control, şeful OPC Braşov, Sorin Susanu. Şi asta nu e tot. Lucrarea a fost recepţionată şi parcul deschis publicului, deşi nu este finalizată. În interior încă se mai lucrează, iar managerul proiectului recunoaşte că nu este gata în proporţie de 100%. Şefii parcului trebuie să se prezinte, peste o săptămână, cu toate actele la sediul OPC Braşov. Şi nu este singura instituţie care cere explicaţii.

Caz şocant la Vulcan! Tatăl unei fetiţe în vârstă de 7 ani a fost încătuşat de procurorii din Zărneşti pe motiv că şi-a agresat sexual fiica. Suspectul mai are un copil în vârstă de un an şi jumătate. Mama micuţilor este plecată la muncă în străinătate.

Divorț civilizat? Sună ciudat, dar este posibil! Medierea e soluția modernă care poate face ca un partaj să nu ajungă neapărat în fața judecătorilor. Dar ce înseamnă de fapt medierea.

Comentarii

Ultimă oră